Huidige tentoonstellingen

Kamagurka In 't Echt!

10.07.201513.09.2015

In de tentoonstelling  "Kamagurka In 't Echt" probeert Kamagurka deze zomer een zo breed...

Het Lam Gods ont(k)leed!

02.10.201231.12.2019

In het najaar 2012 startte de restauratie van het Lam Gods door het Koninklijk Instituut voor...

De monumentaliteit van deze unieke tentoonstellingsruimte en haar biezondere lichtinval maken elke tentoonstelling tot een onvergetelijke ontmoeting.

Toekomstige tentoonstellingen

Voorbije tentoonstellingen

Steun het goede doel met de grote boekenverkoop.De opbrengst gaat integraal naar 11.11.11. en betekent een belangrijke steun in de strijd voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.

"Rest in peace" "Requiescat in pace" - Rust de traditionele Vlaamse begrafeniscultuur werkelijk in vrede? Crematie of begraving, katholiek of vrijzinnig, klassiek of modieus, … ook sterven betekent keuzes maken. We nemen je mee op een 200 jaar durende reis van begrafeniscultuur: oude rouwkledij, een lijkkoets, doodsprentjes, rituelen van begraven en herdenken. (her-)ontdek de funeraire cultuur.

Sinds 2011 werkt Titus Simoens aan een reeks over leerlingen die onder een streng regime schoollopen.

Zeven jonge kunstenaars, allen recent afgestudeerd aan LUCA School of Arts Gent en KASK/School of Arts Gent, gaan op uitnodiging van gouverneur Jan Briers een dialoog aan met het klassieke interieur en de rijke geschiedenis van zijn ambtswoning aan de Vlasmarkt.

De expo toont de brokken van Fellini’s rijke verbeelding en laat zien hoe Fellini in zijn films en daarbuiten een mythisch beeld van zichzelf en van het Italiaanse leven schiep.

Welkom op Provinciaal Cultuurcentrum Caermersklooster